MULTIFUNKČNÍ SKLÁPĚCÍ VARNÉ KOTLE VIRUTEKK
Nejširší portfolio multifunkčních sklápěcích kotlů s míchadlem.


OBCHODNÍ ZNAČKA VIRUTEKK
slučuje technologie pro gastronomické provozy. Původem estonská společnost využívá evropské tovární produkce vybraných produktů.
Největším partnerem je výrobní závod ABAT v evropské části Ruska. Svou výrobní kapacitou s 1000 zaměstnanců, evropskými standardy kvality a cenovou konkurenceschopností je naším strategickým partnerem.
Naší misí je dodávat kvalitní profesionální gastronomické zařízení s vysokou přidanou hodnotou za racionální ceny a tudíž s vysokou rentabilitou. K dodávce zařízení připojujeme maximální kuchařskou podporu a rychlý profesionální servis strojů.
Virutekk nabízí kompletní ucelené portfolio zařízení do profi kuchyní. Jako top produkt považujeme naše multifunkční kotle s míchadlem. Jejich přidaná hodnota v efektivitě, výrazné snížení námahy při práci personálu a automatizace z nich dělá nejvytěžovanější zařízení ve velkokapacitních kuchyních.
Přesvědčte se sami…
Zjistit více o kotlích
+420 777 893 366
Domluvit zápůjčku zdarma
modelové řady

Virtuous
představuje vrcholnou řadu sklápěcích multifunkčních kotlů s dotykovým panelem.

Praktik
představuje řadu sklápěcích multifunkčních kotlů s analogovým ovládáním.

technik
je obdoba varných kotlů bez míchání, které svou schopností sklápění zjednodušují práci.

manual
představuje řadu kotlů s míchadlem, manuálním sklápěním a analogovým ovládáním.
SKLÁPĚCÍ MECHANISMUS usnadňuje obsluze manipulaci s hotovým pokrmem, který nelze vypustit kohoutem a jeho následnou distribuci do gastronádob.
ZCHLAZOVÁNÍ PRODUKTU POMOCÍ NAPOUŠTĚNÍ STUDENÉ VODY DO MEZIPLÁŠTĚ Toto technické řešení umožňuje efektivní a rychlé zchlazení produktu. Nedochází tak ke zbytečnému převařování a rozváření surovin při ponechání pokrmu v kotli. Usnadňuje manipulaci se surovinou a je předstupněm šokového zchlazování, který výrazně zkracuje čas chladícího procesu.
AUTOMATICKÉ NAPOUŠTĚNÍ VODY S POČITADLEM množství napuštěné vody.
AUTOMATICKÉ DOPOUŠTĚNÍ VODY v duplikátoru.

120 °C V MEZIPLÁŠTI je pracovní teplota, která Vám umožní přípravu základů a zatahování masa. Pokud je teplota pláště nižší než 116 °C nedojde k tzv.“hnědnutí cibulky“ a kvalitnímu orestování základů pro omáčky a guláše.
VYPOUŠTĚCÍ KOHOUT VE STANDARDU je nezbytný pro vypouštění tekutých pokrmů jako jsou vývary, nápoje nebo pudinky. Zvyšuje ergonomický standart pro obsluhu.
JEDNODUCHÉ, INTUITIVNÍ A PŘESNÉ OVLÁDÁNÍ. Přesné řízení teploty a možnost nastavení programů je důležité např. pro tažení vývarů, noční nebo nízkoteplotní vaření a zpracovávání termolabilních surovin.
BEZPEČNOSTNÍ MAGNETICKÉ PRVKY zamezující úrazům obsluhy míchadlem.