MULTIFUNKČNÍ
SKLÁPĚCÍ VARNÉ
KOTLE VIRUTEKK
Nejširší portfolio multifunkčních sklápěcích kotlů s míchadlem.


Obchodní značka Virutekk
slučuje technologie pro gastronomické provozy. Původem estonská společnost využívá evropské tovární produkce vybraných produktů.
Největším partnerem je výrobní závod ABAT v evropské části Ruska. Svou výrobní kapacitou s 1000 zaměstnanců, evropskými standardy kvality a cenovou konkurenceschopností je naším strategickým partnerem.
Naší misí je dodávat kvalitní profesionální gastronomické zařízení s vysokou přidanou hodnotou za racionální ceny a tudíž s vysokou rentabilitou. K dodávce zařízení připojujeme maximální kuchařskou podporu a rychlý profesionální servis strojů.
Virutekk nabízí kompletní ucelené portfolio zařízení do profi kuchyní. Jako top produkt považujeme naše multifunkční kotle s míchadlem. Jejich přidaná hodnota v efektivitě, výrazné snížení námahy při práci personálu a automatizace z nich dělá nejvytěžovanější zařízení ve velkokapacitních kuchyních.
Přesvědčte se sami…
Zjistit více o kotlích
+420 731 385 714
Domluvit zápůjčku zdarma
modelové řady

Virtuous
Řada VIRTUOUS představuje vrcholnou řadu sklápěcích multifunkčních kotlů s dotykovým panelem.

Praktik
Řada PRAKTIK představuje řadu sklápěcích multifunkčních kotlů s analogovým ovládáním.

technik
Obdoba varných kotlů bez míchání, které svou schopností sklápění výrazně zjednodušují práci.

příslušenství
které ještě více zefektivní Vaši práci se zařízeními Virutekk. Mycí nástavce, míchadla, manipulační vozíky.
SKLÁPĚCÍ MECHANISMUS usnadňuje obsluze manipulaci s hotovým pokrmem, který nelze vypustit kohoutem a jeho následnou distribuci do gastronádob.
ZCHLAZOVÁNÍ PRODUKTU POMOCÍ NAPOUŠTĚNÍ STUDENÉ VODY DO MEZIPLÁŠTĚ Toto technické řešení umožňuje efektivní a rychlé zchlazení produktu. Nedochází tak ke zbytečnému převařování a rozváření surovin při ponechání pokrmu v kotli. Usnadňuje manipulaci se surovinou a je předstupněm šokového zchlazování, který výrazně zkracuje čas chladícího procesu.
AUTOMATICKÉ NAPOUŠTĚNÍ VODY S POČITADLEM množství napuštěné vody.
AUTOMATICKÉ DOPOUŠTĚNÍ VODY v duplikátoru.

120 °C V MEZIPLÁŠTI je pracovní teplota, která Vám umožní přípravu základů a zatahování masa. Pokud je teplota pláště nižší než 116 °C nedojde k tzv.“hnědnutí cibulky“ a kvalitnímu orestování základů pro omáčky a guláše.
VYPOUŠTĚCÍ KOHOUT VE STANDARDU je nezbytný pro vypouštění tekutých pokrmů jako jsou vývary, nápoje nebo pudinky. Zvyšuje ergonomický standart pro obsluhu.
JEDNODUCHÉ, INTUITIVNÍ A PŘESNÉ OVLÁDÁNÍ. Přesné řízení teploty a možnost nastavení programů je důležité např. pro tažení vývarů, noční nebo nízkoteplotní vaření a zpracovávání termolabilních surovin.
BEZPEČNOSTNÍ MAGNETICKÉ PRVKY zamezující úrazům obsluhy míchadlem.