Vařte
efektivně
vařte s multifunkčními kotli Virutekk
Potřebuji poradit
+420 731 385 714
Teplota 120 °C v meziplášti
Automatické napouštění vody
10 rychlostí
míchadla
Výpustný
ventil
Zchlazování
mezipláště
Multifunkční kotel s míchadlem
byl prvořadě konstruován pro produkci pokrmů, které potřebují nepřetržité míchání. Je tedy ideální pro přípravu omáček, hustých polévek, kaší, krémů apod. Automatické míchání a vyklápění navíc výrazně ulehčuje práci obsluze. S navýšením teploty, možností přesného řízení varných procesů, programovatelnosti, zchlazování mezipláště a více druhů míchadel se možnosti neustále rozšiřují.
co umím uvařit
Husté omáčky a polévky
Zelí, luštěniny
Rizota, pilafy, cous-cous
Pudinky, jamy, povidla
Bramborová kaše
Rýže, brambory, těstoviny
Bramborová kaše
konec dřiny…. vše v jednom zařízení- brambory uvařte, zceďte, přidejte suroviny a vymíchejte do hedvábné kaše. Už žádné přendávání do kotlíků a míchání robotem. Vše zvládne jeden člověk…
Zelí
červené, bílé, moravské, kysané, čerstvé a bez míchání obsluhou.
Rýže
připravit rýži tak aby nebyla tvrdkavá a nebo rozvařená v obyčejném kotli je zázrak. Když ale máte kotel, který umí zastavit varný proces , zchladit meziplášť a zabránit tak tepelnému doběhu tak je to hračka
Pudink
buchtičky se šodó jsou obzvláť u školáků velmi v oblibě. Kotel Virutekk umí vařit i s minimální vsádkou -20%. Takže v kotli,kde potřebujete udělat 300 porcí bramborové kaše uděláte klidně i pár litrů šodó. Jednoduše a bez připalování
Hrachová kaše
stejně tak jako jakákoliv jiná kaše potřebuje neustálé hlídání a míchání. S Virutekkem stačí zapnout program a můžete využít čas efektivněji
Vývar
přesné řízení teploty Vám dovolí bez problému táhnout vývar přes noc. Ráno máte připravený silný a poctivý vývar.
Rizoto
zamíchat několik stovek porcí rizota je pořádná dřina. Rýži můžete připravit v kotli a míchadlem po přidání směsi snadno zamícháte.
Škvaření sádla a škvarky
s teplotou přesahující 120 stupňů C v meziplášti a automatickému míchání snadno vyškvaříte vepřové sádlo a uděláte křupavé škvarky