KUCHAŘSKÁ
ŠKOLENÍ
Chci vědět víc
+420 777 893 366
Objednat
školení
![Help linka kuchařská linka](https://www.virutekk.cz/wp-content/uploads/2022/05/Piktogramy_Help-linka.png)
Kuchařská helplinka nonstop
![Možnost odkupu mořnost odkupu](https://www.virutekk.cz/wp-content/uploads/2022/05/Piktogramy_Moznost-odkupu.png)
Prezentace při zápůjčce kotle
![Virutekk trening školení](https://www.virutekk.cz/wp-content/uploads/2022/05/Piktogramy_Virutekk-trening.png)
Virutekk trénink personálu
![Recepty Programy](https://www.virutekk.cz/wp-content/uploads/2022/02/Piktogramy_Recepty.png)
Kuchařka a nový recept každý týden
![Kuchařský audit audit](https://www.virutekk.cz/wp-content/uploads/2022/05/Piktogramy_Kucharsky-audit.png)
Kuchařský audit Vašeho provozu
![úprava receptur nové recepty](https://www.virutekk.cz/wp-content/uploads/2022/05/Piktogramy_Uprava-receptur.png)
Úprava receptur pro přípravu v kotli Virutekk
Ochutnávka z naší Virutekk kuchařky
Gulášová polévka
Během zapínání a uvádění kotle do chodu na 100 °C vložíme sádlo a za mírného míchání restujeme cibuli po dobu 45 minut. Následně přidáme zbylé suroviny a za mírného míchání dusíme doměkka. Nakonec dochutíme a zahustíme (doporučujeme zahušťovat při teplotě maximálně 90 °C a následně polévku nechat projít varem). Zchladíme na teplotu minimálně 75 °C.
Hráškový krém
Před začátkem vaření si připravíme kotel do provozu na 100 °C. Během toho již můžeme vkládat máslo s moukou a za mírného míchání restovat po dobu 25 minut. Poté přidáváme mléko, čímž si vytvoříme bešamel. Následně vlijeme a povaříme vývar. Poslední je na řadě rozmixovaný hrášek a na zjemnění smetana. Krém již nevaříme, aby zůstala zachovaná sytě zelená barva hrášku.
Kulajda
Zapneme a připravíme si kotel do chodu na 100 °C a během přípravy můžeme vložit máslo. Následně přidáme mouku, mléko a vznikne nám bešamel, který zalijeme vývarem. Dále vložíme nakrájené kostky brambor, houby a vaříme doměkka při 98 °C se zapnutým míchadlem na 1. stupeň. Během vaření ochutíme kořením, octem a cukrem. Před koncem vložíme nakrájený kopr a polévku zjemníme smetanou. Zchladíme přibližně na 75 °C.
Kuřecí vývar
Nejprve si zapneme a připravíme kotel. Naplníme ho kuřecími skelety, orestovanou zeleninou, kořením a potřebným množstvím vody. Vývar necháme táhnout po dobou dvou až tří hodin při teplotě 95 °C nebo použijeme funkci INF a necháme ho vařit přes noc při maximální teplotě 90 °C. Nakonec vše dochutíme.
Rajská polévka
Zapneme a připravíme kotel do chodu na 100 °C. Během přípravy vložíme do kotle sádlo, cibuli, mouku a za mírného míchání restujeme přibližně 30 min. Poté přidáváme rajský protlak, bylinky a vývar. Vše necháme povařit a nakonec polévku dochutíme.
Dýňový krém
Nejprve si zapneme a připravíme kotel do chodu na 100 °C. Vložíme máslo, cibuli, dýni, brambory a za mírného míchání restujeme po dobu 45 minut. Následně přidáme mouku a vývar. Vaříme za mírného míchání dokud dýně nezměkne.
Nakonec osolíme, opepříme, dochutíme kurkumou a koriandrem. Vše rozmixujeme ponorným mixérem do jemného krému, který zjemníme smetanou.
![](https://www.virutekk.cz/wp-content/uploads/2020/03/kucharke-skolení-kuchar1.png)
OBJEDNAT ŠKOLENÍ